100. Yılda OMÜ Ragbi'den 2 Kupa
30 Mart 2019, Cumartesi - 00:22
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 11:40

26 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında Antalya'nın Belek ilçesinde Limak Arcadia Golf Sport Resort Otel'de gerçekleştirilen Ragbi Ünilig Türkiye Şampiyonası'nda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Erkek Ragbi Takımı tüm maçlarını kazanarak Türkiye şampiyonu oldu.

Başarılarıyla OMÜ'nün ve Samsun'un gururu olan OMÜ Erkek Ragbi Takımı, grup aşamasında oynadığı 5 maçın tamamını sayı yemeden kazanırken, final etabında da oynadığı 3 maçı kazandı. Toplamda 8 maç yapan OMÜ Erkek Ragbi takımı, 8 maçın tümünde başarı göstererek 2019 sezonu Ragbi Ünilig Türkiye Şampiyonluğu'na ulaştı.

OMÜ Kadın Ragbi Takımı ise oynadığı 4 maçın 2'sini kazanarak 2019 sezonu Ragbi Ünilig Türkiye üçüncüsü oldu.

OMÜ Ragbi Antrenörü Erkan Göral "Öncelikle desteklerinden ötürü Rektörümüz sayın Prof. Dr. Sait Bilgiç'e teşekkür ederiz. OMÜ'ye bu anlamlı yılda 2 kupa birden getirdiğimiz için gurur duyuyoruz. Sporcularımıza göstermiş oldukları üstün performanstan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.