"Bana Mastikayı Çalsana"
27 Mart 2019, Çarşamba - 16:55
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:43

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tiyatro Topluluğu, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlamalarına başladı. Kutlamalar kapsamında “Bana Mastikayı Çalsana” adlı oyun Güzel Sanatlar Fakültesi OMÜ Sahnesi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Şevval Eren’in yönetmenliğindeki ve Nil Banu Engindeniz’in yazdığı “Bana Mastikayı Çalsana” adlı 2 perdelik müzikli oyunda, İzmir’de Roman mahallesi olarak bilinen İki Çeşmelik’te yaşayan, ekonomik ve sosyal yönden farklı kökenden gelen birçok insanı bir araya getiren, herkesin farklı hayalleri ve hayatlarını anlatan bir konu ele alınıyor.

Etkinlikler; Güzel Sanatlar Kampüsü'nde yer alan OMÜ Sahnesi’nde 27- 28 Mart tarihlerinde saat 19:00’da “Keşanlı Ali Destanı” ve “Ormanlardan Hemen Önceki Gece” adlı oyunlarla devam edecek. Oyunlar halka açık ve ücretsiz olarak sahnelenecek.