OMÜ Vakfı 2018 Yılı Olağan Genel Kurulu Yapıldı
27 Mart 2019, Çarşamba - 08:55
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:44

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı 2018 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Omtel Otel’de yapıldı.

Genel Kurula OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, dekanlar, yüksekokul müdürleri ve vakıf üyeleri katıldı.

Toplantı; OMÜ Vakfı Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük’ün açılış konuşması ile başladı. Ardından divan başkanlığı için açık oylama yapıldı. Açık oylamada divan başkanlığına Avukat Refik Moral, başkan yardımcılığına Yeminli Mali Müşavir Fuat Katırcı, divan kâtipliğine ise İbrahim Meral ve Osman Demir seçildi.

Toplantıda Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, genel kurul üyelerine hitaben bir konuşma yaparak çeşitli bilgilendirmelerde bulundu. Ardından, Dr. Cem Gençoğlu da bir konuşma yaparak Bakanlık çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Toplantıda ayrıca Vakıf Başkanı Prof. Dr. Halil Kütük, vakfın ve iktisadi işletmelerin faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunurken, hizmetlerinden dolayı Vakfın kurucularına yönetim kurulu adına teşekkür ederek vefat edenleri rahmetle ve minnetle andıklarını dile getirdi.