Üniversitelilerden Ortaokul Öğrencilerine Kitap Hediyesi
19 Mart 2019, Salı - 16:38
Güncelleme: 06 Şubat 2020, Perşembe - 14:24

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi öğrencileri, ortaokul öğrencilerine kitap hediye etti ve kitap okumanın önemini anlattı.

OMÜ Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesinden bir grup öğrenci, Havza Bekdiğin Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere kitap hediye eden üniversiteliler, çocuklara kitap okumanın önemini anlattı ve onlarla vizyon sahibi olma üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

Ali Fuad Başgil Hukuk Topluluğu olarak birçok sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini ifade Hasan Kurt, öğrencilerin gözlerindeki ışıltının kendilerini motive ettiğini ve arkadaşlarıyla bu tür faaliyetleri gönüllü olarak yaptıklarını belirtti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen gençler söyleşinin ardından hediye olarak getirdikleri kitapları çocuklara dağıttı.

Haber: İHA