BMC Grup Genel Müdürü’den Nezaket Ziyareti
19 Mart 2019, Salı - 14:47
Güncelleme: 06 Şubat 2020, Perşembe - 14:27

Üniversite-sanayi iş birliği modelleri kapsamında Samsun’a gelen BMC POWER Motor ve Kontrol Teknolojileri A.Ş. Genel Müdürü Osman Dur, Rektörlüğü ziyaret etti.

Genel Müdür Osman Dur, Rektörlük makamındaki ziyarette Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ile buluşurken, görüşmeye ayrıca; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Üniversite Proje Yönetim Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hilmi Çon, Samsun Teknopark Genel Müdürü Buğra Çolak ve Genel Müdür Yardımcısı Osman Özkoç ile OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş da eşlik etti.

Yerli millî teknoloji ile ticari ve savunma sanayi araçları üreten BMC’nin Genel Müdürü Osman Dur görüşmede, üniversite-sanayi iş birliği arayışları ve çalışmaları kapsamında yürüttükleri faaliyetleri paylaşırken farklı üniversitelerle bu iş birliğinin zeminini oluşturmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz ise gösterdiği nezaketten ötürü konuğuna teşekkürlerini sunarken Üniversitenin, sahip olduğu bütün teknik ve teknolojik alt yapısıyla iş birliğine her zaman açık olduğunu kaydetti.

Ziyaretin ardından Genel Müdür Osman Dur, Rektörlük Senato Salonu’nda Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, akademisyenler ve Samsun Teknopark yetkililerinin katıldığı toplantıda, teknoloji ve inovasyonda Türkiye’nin daha ileri noktalara ulaşması adına başlatılan çalışmalara dair bir sunum gerçekleştirdi.