Rektör Bilgiç MÜDEK Takım Başkanı’nı Konuk Etti
18 Mart 2019, Pazartesi - 12:47
Güncelleme: 06 Şubat 2020, Perşembe - 14:36

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) Takım Başkanı Prof. Dr. Halil Altay Güvenir, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarete; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kuran, Prof. Dr. Vedat Ceyhan ile Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz de eşlik etti.

Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği ile Endüstri Mühendisliği Bölümlerinin akreditasyon süreci kapsamında; Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli’nin rehberliğinde Rektörlüğü ziyaret eden MÜDEK Takım Başkanı ve aynı zamanda Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Halil Altay Güvenir, akreditasyon sürecinin aşama ve ayrıntıları ile değerlendirmelerini Rektör Bilgiç ile paylaştı.

Üniversite yönetiminin, yükseköğretimde kaliteyi ve onun devamlılığını kurumsal felsefelerden biri olarak kabul ettiğini vurgulayan Rektör Bilgiç ise bu süreci mümkün olduğunca verimli, yapıcı ve özverili bir biçimde sürdürdüklerini dile getirdi.

Rektör Bilgiç, nazik ziyareti için konuğu Prof. Dr. Güvenir’e teşekkürleri sundu.

Haber: Açelya Kaynar