Rektör Bilgiç’ten Kadın Çalışanlara Karanfil Jesti
08 Mart 2019, Cuma - 17:44
Güncelleme: 06 Şubat 2020, Perşembe - 15:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Rektörlükteki kadın çalışanlara beyaz karanfil takdim ederek bu anlamlı günde onları onurlandırdı.

Rektörlük bünyesindeki daire başkanlıkları ve diğer birimlerde görev yapan kadın çalışanları odalarında ziyaret eden Rektör Bilgiç, kendilerine beyaz karanfil dağıtarak günlerini tebrik etti.

Rektör Bilgiç; kadınların hayatın bütün alanlarında üretkenlikleri, fedakârlıkları, duyarlıkları ve emekleriyle öne çıktıklarını vurgulayarak Üniversitede çalışan kadınlar ile eğitim alan öğrencilerin ve de tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Karanfil jesti karşısında mutlulukları yüzünden okunan Rektörlük personeli kadın çalışanlar da Rektör Bilgiç’e teşekkürlerini sundular.