Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’den Nezaket Ziyareti
22 Şubat 2019, Cuma - 16:09
Güncelleme: 22 Şubat 2019, Cuma - 23:24

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, çalışma ekibiyle birlikte Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarete, Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı da eşlik etti.

Ziyarette, Başkan Şahin AK Parti Atakum adayı olarak bu doğrultuda yaptıkları çalışmalar ile belirledikleri hedef ve hazırladıkları projeleri Rektör Bilgiç’le paylaştı. Üniversitelerin bulundukları kente ve bölgeye yönelik katkılarının çok değerli ve büyük olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, Samsun’un göz bebekleri arasında yer alan Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile ilişkileri dinamik tutmak adına her zaman hazır olduklarını kaydetti.

Üniversitenin gerçekleştirdiği çalışmaları yakinen izlediklerini ve kaydedilen aşamaları takdir ettiklerini belirten Başkan Şahin, gösterilen misafirperverlik için Rektör Bilgiç’e teşekkür etti.

Nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Şahin ve beraberindekilere şükranlarını sunan Rektör Bilgiç ise üniversitelerin gelişmesi ve ilerlemesinde yerel yönetimlerin fonksiyonunun öneminin farkında olduklarını belirtirken, bu anlayış ve yaklaşımla Üniversiteyi geleceğe hazırlama gayreti içinde olduklarını dile getirdi.

Görüşmede Rektör Bilgiç, Başkan Şahin ve ekibine başarılar dilerken karşılıklı iyi niyet ve temenniler iletildi.

Ziyaretin ardından Başkan Şahin, Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.