OMÜ Bülten Dergisi Dolu Bir İçerikle Yayında
19 Şubat 2019, Salı - 21:03
Güncelleme: 06 Şubat 2020, Perşembe - 13:50

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü’nün 3 ayda bir yayınlanan dergisi OMÜ Bülten 74. sayısı ilgi çekici konularıyla yayınlandı. Basın Yayın Bölümü tarafından hazırlanan derginin odak konusu bu ay kenevir araştırmaları oldu. Dergide, son 2 aya damga vuran ve özellikle Samsun’da heyecan yaratan kenevir üretiminin teşvik edilmesi söylemlerini uzmanına sorduk ve bu konuda yıllardır araştırmalarıyla ön plana çıkan Doç. Dr. Selim Aytaç ile aydınlatıcı bir sohbet yaptık.

Son aylarda hummalı bir şekilde “Sıfır Atık” konusunda farkındalık oluşturmaya çalışan Prof. Dr. Yüksel Ardalı ile yapılan röportaj ve bu konuda yürütülen çalışmalar derginin bir başka konusunu oluşturdu. OMÜ’nün ikinci kez kürsüye çıktığı Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçıları Töreni'nden ayrıntılara da haber turunda yer verildi.

Yeni Merkez Kütüphane binasını tanıtan özel haber, 19 Mayıs 1919 tarihinin 100. yılı nedeniyle düzenlenecek bazı etkinliklerle ilgili bilgiler 74. sayının satırları arasında yer aldı.

Ekim – Aralık döneminde OMÜ'de düzenlenen etkinlikler ile öğrenci ve akademisyenlerin başarıları da dergisin konuları arasında.

OMÜ Bülten dergisine Basın Yayın Birimi ve e-dergi olarak da issue’dan ulaşabilirsiniz.

OMÜ BÜLTEN’İ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

AŞAĞIDA YER ALAN SAYFALARI TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ