25. Ulusal Ergonomi Kongresi Heyeti Rektör Bilgiç’in Konuğu Oldu
15 Şubat 2019, Cuma - 17:52
Güncelleme: 15 Şubat 2019, Cuma - 17:52

17 – 19 Ekim 2019 tarihlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) yapılması planlanan “25. Ulusal Ergonomi Kongresi” öncesi, düzenleme komitesi başkanları ile Türk Ergonomi Derneği Başkanı Prof. Dr. A. Fahri Özok, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarete; Türk Ergonomi Derneği Başkanı Prof. Dr. Fahri Özok, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol Elevli, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünden Prof. Dr. Serpil Aytaç ile 25. Ulusal Ergonomi Kongresi Başkanları Prof. Dr. Sermin Elevli ve Doç. Dr. Fatih Yapıcı katıldı.

Ziyarette kongre öncesi Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e bilgi veren heyet, yapılacak çalışmalar hakkında detaylar aktarırken karşılıklı fikir ve görüş alışverişi yoluyla da değerlendirmeler paylaşıldı.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise 25.Ulusal Ergonomi Kongresi’nin Samsun ve Üniversitemizde yapılacak olmasından son derece mutlu olduğunu belirterek, kongre katılımcıları ve paylaşılacak bilgilerin OMÜ’ye değer ve zenginlik katacağını dile getirdi. Rektör Bilgiç çalışma heyetine başarılar dileyerek gösterdikleri incelikten ötürü teşekkür etti.