Rektör Bilgiç, ASELSAN’ı Ziyaret Etti
15 Şubat 2019, Cuma - 16:06
Güncelleme: 17 Şubat 2019, Pazar - 17:19

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu. Ülkemizin gözbebeği, yerli askerî savunma sanayimizin iki lokomotif kuruluşu TAI ve ASELSAN’ı ziyaret eden Rektör Bilgiç kuruluşların yöneticileri ile buluştu.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile imzalanan protokol için Ankara’da bulunan Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ü ziyaret etti.

“Güzel çalışmaların içinde olacağız”

Genel Müdür Görgün’e misafirperverliği için teşekkür eden Rektör Bilgiç “Yerli ve millî teknolojinin geliştirilmesinde önemli işler başaran ASELSAN’ın çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Eğitim ve araştırma alanlarında ASELSAN, OMÜ ve sanayi işbirliği protokolleri gereğince güzel çalışmaların içinde olacağız. ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün ve ekibini, başarılı çalışmaları için tebrik ediyorum.” diye konuştu.