Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri Başladı
14 Şubat 2019, Perşembe - 16:29
Güncelleme: 14 Şubat 2019, Perşembe - 23:05

Gençleri bağımlılıkla mücadele konusunda eğitmek ve kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla iş birliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ); 2019 yılında yapılması planlanan eğitim programına Samsun’un 19 Mayıs ilçesinden başladı.

19 Mayıs ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitimde; OMÜ Sosyal Bilimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Bozkurt Koç, Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Hatice Kumcağız ve Öğr. Gör. Aysun Gül “Siber Zorbalık ve Teknoloji Bağımlılığı’’ konusunda ilçe protokolü ve öğrencileri bilgilendirdi.

2019 yılı içerisinde Samsun’un tüm ilçelerinde düzenlenecek eğitim programları, Yakakent ilçesinde “Alkol ve Madde Bağımlılığı” başlığı altında devam edecek.