Memur-Sen İl Temsilcisinden Nezaket Ziyareti
16 Ocak 2019, Çarşamba - 14:37
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 09:56

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Samsun İl Temsilcisi ve aynı zamanda Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Hamdi Yıldız, Rektör Bilgiç’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamındaki ziyarette İl Temsilcisi Yıldız’a, Eğitim-Bir-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkan Vekili Ömer Yasan ile Başkan Yardımcısı Hamza Sofuoğlu da eşlik etti.

Görüşmede Memur-Sen İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, yaptıkları sendikal faaliyetler ve ileriye dönük projeleri hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi verirken, gösterilen konukseverlik için şükranlarını sundu.

Rektör Bilgiç ise eğitim ve akademi hayatında yaşanan gelişmeleri bütün güncelliği ile takip ettiklerine, kendini sürekli gösteren değişim ve dönüşüme Üniversiteyi entegre etmek adına yoğun bir mesaide bulunduklarına işaret ederek, Üniversite olarak kurdukları iş birliklerinin de bu entegrasyonu beslediğini dile getirdi.

Görüşme iyi dilek ve temennilerle sona ererken İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, Rektör Bilgiç’e Memur-Sen tarafından hazırlanan “Eğitime Bakış 2018 Değerlendirme Raporu” ile Memur-Sen Kurucu Başkanı Mehmet Akif İnan’ın kitabını takdim etti.

Memur-Sen heyeti, Rektör Bilgiç’i ziyaretlerinin ardından Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile de makamında bir araya geldi. Genel Sekreter Kabadayı nezaket ziyareti münasebetiyle İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çayıroğlu da hazır bulundu.