İlkadım ve Atakum Kaymakamlarından Genel Sekreter Kabadayı’ya İadeiziyaret
15 Ocak 2019, Salı - 17:34
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 09:58

İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik ile Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı; daha önce kendilerini ziyaret eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı’ya iadeiziyarette bulundu.

Genel Sekreter Kabadayı’nın makamındaki ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik ile Atakum Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, OMÜ’nün yakaladığı ivme ve performansı yakından takip ettiklerini dile getirip bu olumlu tabloda rolü ve katkısı olan bütün OMÜ personeline şükranlarını sundu.

Genel Sekreter Doç. Dr. Kabadayı da Üniversitenin yeni yılda belirlediği hedefleri ve projeleri konuklarıyla paylaşırken, iş birliği yapılabilecek konular hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmenin sonunda Doç. Dr. Kabadayı, ilgi ve teveccühlerinden ötürü konuklarına şükranlarını sundu.