Koç Spor Fest Hazırlıkları Doludizgin İlerliyor
11 Ocak 2019, Cuma - 14:16
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:52

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ilk adımı attığı yıl olan 19 Mayıs 1919’un 100. yılı etkinlikleri kapsamında 10-17 Mayıs 2019 tarihlerinde Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) gerçekleştirilecek olan 16. Koç Spor Fest Üniversite Oyunları (Koç Spor Fest) Spor Koordinasyon Sunumu Toplantısı, OMÜ’de yapıldı.

OMÜ Senato Salonu’nda gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü,  Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Arlı, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Çayıroğlu, Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yalçın Taşmektepligil, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer ile beraberindeki heyet, Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Samsun Sağlık İl Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Alaiddin Domaç ve Koç Holding yetkilileri katıldı.

Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü’nün başkanlık yaptığı toplantıda, organizasyon etkinlik takvimi, branş türleri ve aşamaları, barınma, güvenlik tedbirleri, sağlık önlemleri konuları gündeme alınarak karşılıklı görüş ve öneriler bildirilirken, organizasyonun yol haritası da netleştirilmeye çalışıldı.

Daha sonrasında ise Koç Holding yetkililerince “Spor Koordinasyon Sunumu” yapılarak, organizasyonun spor faaliyetleri dışında, müzik ve eğlence gibi sosyal etkinliklerin detayları paylaşıldı.

Toplantının ardından Vali Yardımcısı Sezgin Üçüncü ve beraberindeki heyet, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında toplantının genel değerlendirmesi yapılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber: Hüseyin Özkan