OMÜ-TTO’dan 1001 Projesi Kabul Edilen Akademisyenlere Tebrik Ziyareti
08 Ocak 2019, Salı - 16:28
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 10:26

TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Eyüp Selim Köksal ve Doç. Dr. Mustafa Sağlam’ın sundukları projeler, TÜBİTAK tarafından kabul edilerek desteklenmeye hak kazandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO), TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı kapsamında projeleri kabul edilen akademisyenlere tebrik ziyaretinde bulundu.

OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Eda Beylihan ile İş ve Proje Geliştirme Uzmanı Emine Özlem Dengiz’in birlikte ziyaret ettiği akademisyenlerle bundan sonraki süreç değerlendirildi ve OMÜ-TTO’nun desteğinin tüm aşamalarda önemi üzerinde duruldu.