Prof. Dr. İzzet Özgenç’ten Rektör Bilgiç’e Ziyaret
26 Aralık 2018, Çarşamba - 18:08
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:25

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesinin 10. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile Samsun’a gelen Prof. Dr. İzzet Özgenç’i, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç makamında ağırladı.

Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesinde “Yaptırım Teorisi ve Ceza Siyaseti” isimli konferans vererek öğrencilerle bir araya gelen Özgenç, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Ziyarete,  Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil de eşlik etti.

Görüşmede Rektör Bilgiç, Dekan Keçeligil ve Özgenç ile hukuk sistemi hakkında karşılıklı fikir ve görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Bilgiç, nazik ziyaretleri için konuğu Prof. Dr. İzzet Özgenç’e teşekkür ederek Üniversitenin hediyesini sundu.