Güzel Sanatlar Kampüsü Renklendi
21 Aralık 2018, Cuma - 16:28
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 11:30

Samsun Meslek Yüksek Okulu (SMYO) Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı öğrencileri, “Geleceğe Renk Katın” sloganıyla kampüs içindeki bankları ve çöp kovalarını farklı renklere boyayarak Güzel Sanatlar Kampüsün güzelleştirilmesine katkıda bulundu.

Güzel Sanatlar Kampüsünün çevre düzenlemesine katkıda bulunmak, aynı zamanda renklerin değerlerini ön plana çıkararak verimliliği ve üretkenliği artırmak amacıyla Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerinden Serra Eda Gürsel, Muhammet Fırat Kığılcım, Adem Özdemir ve Furkan Çiçek’in gerçekleştirdiği projede, Samsun Meslek Yüksekokulu çevresindeki tüm banklar rengarenk boyanarak kampüse farklı bir hava kazandırıldı.

Sponsorluk ve sosyal sorumluluk projesi olarak Öğr. Gör. Şadiye Nur Güleç’in danışmanlığında gerçekleştirilen çalışma kapsamında; 24 adet bank ve 4 adet çöp kovası renklendirildi. Modern Kent Mimarlık ise projenin sponsorluğunu üstlendi.

Samsun Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener tarafından atılan ilk fırça darbesiyle başlatılan projeye ayrıca SMYO Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Taner Yıldız, Öğr. Gör. Rıza Altunay, Tasarım Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Tahir Büyükkaragöz, Halkla İlişkiler ve Tanıtım programı ile diğer bölümlerden öğretim elemanları da destek sağladı.

Öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından büyük beğeni toplayan çalışmada renklendirilen banklar, kampüsün çeşitli alanlarına yerleştirilirken Prof. Dr. Güray Erener, kampüs çevresinin temizliği ve görünümünün önemine vurgu yaparak kampüs alanının özenli kullanılması hususuna öğrencilerin dikkatini çekti.