GOÜ Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin ile MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu’ndan Rektör Bilgiç’e Ziyaret
20 Aralık 2018, Perşembe - 17:06
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:06

ÜNİ-DOKAP devir teslimi için Samsun'da bulunan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ) Rektörü Prof. Dr. Bünyamin Şahin ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesinde “2023 Eğitim Vizyonunun Temel Eğitime Yansımaları” konulu konferans vermek için kente gelen Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i ziyaret etti.

Ziyarete ayrıca, ÜNİ-DOKAP eski Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Demir ve yeni Genel Sekreter Dr. Öğretim Üyesi Doğan Bozdoğan ile öğretim üyeleri de eşlik etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette, eğitim sistemi üzerine karşılıklı fikir ve görüş alışverişi yoluyla değerlendirmeler paylaşıldı.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.