Kişisel Gravür Resim Sergisi
12 Nisan 2016, Salı - 13:57
Güncelleme: 14 Nisan 2016, Perşembe - 09:11

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisinde, Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nden emekli Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Aydın Kaptan'nın kişisel "Gravür Resim" sergisi açıldı.

44 Gravür eserin yer aldığı serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çağatay İnam Karahan, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ali Tomak, Yrd. Doç. Dr. Tarık Yazar, Ordu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ata Yakup Kaptan, Öğretim Üyeleri Prof Dr. Metin Eker, Prof Dr. Memduh Erkin, Doç. Dr. Ali Seylan, 19 Mayıs Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Can Karahan, Resim Bölümü öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Açılışında Dekan Prof. Dr. Çagatay İnam Karahan, Rektör Yardımcısı  Ferşat Kolbakır ve Ahmet Aydın Kaptan'ın konuşma yaptığı sergi, 13 Nisan'a kadar açık kalacak.