OMÜ 11. Tanıtım Günleri
05 Mayıs 2016, Perşembe - 11:31
Güncelleme: 06 Mayıs 2016, Cuma - 19:24

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) bu yıl 11incisini düzenleyeceği “Tanıtım Günü”nde 6 Mayıs Cuma günü aday öğrencileri, velileri ve öğretmenlerini ağırlayacak.

Her yıl 5 binin üzerinde ziyaretçisi olan Tanıtım Günü, Üniversitenin merkez Kurupelit yerleşkesinde yer alan Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenecek. OMÜ ’nün bünyesindeki tüm fakülte, yüksekokullar ve meslek yüksekokulların katılacağı etkinlik, bu yıl özellikle hafta içi düzenlenerek üniversite öğrencileriyle adayların iletişime geçmesi ve kampüs yaşamını görerek, yaşayarak karar vermesi hedefleniyor.

Adaylar, gün içinde (11.00 ve 14.00) Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek  seminerlerle  üniversite ve seçme sistemi hakkında bilgiler verilecek. Kampüs gezileriyle de tercih etmeyi düşündüğü fakülteleri görme, öğrencileri ile tanışma ve hocalarıyla konuşma şansına sahip olacaklar.

Samsun’un yanı sıra şehir dışından yoğun bir katılımın beklendiği  “11. OMÜ Tanıtım Günleri” saat 10.00-16.00 arasında açık olacak.

Bütün bunların yanı sıra OMÜ öğrencilerinin ve toplulukların düzenleyeceği  çeşitli etkinliklerde  gençleri sürprizler bekliyor.

YAŞAR DOĞU SPOR SALONU

KURUPELİT KAMPÜSÜ / SAMSUN