OMÜ Fen-Edebiyat Fakültesinde Akredite Süreci Başladı
17 Aralık 2018, Pazartesi - 15:06
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 12:28

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi için akredite çalışmaları başladı.

OMÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik ve İstatistik Bölümlerinin akredite çalışmaları kapsamında “Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği” (FEDEK), Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz’i makamında ziyaret etti.

FEDEK Takım Başkanı Prof. Dr. Ahmet Turan İnce, Takım Eş Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Akdi ile birlikte proje sorumluları OMÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mustafa Çağatay Tufan ve Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Bahadır’dan oluşan kafile, makam ziyareti sırasında akredite çalışmalarının detaylarını değerlendirerek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, FEDEK yetkililerine kristal Atatürk minyatürü hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber : Hüseyin Özkan