Lise Öğrencileri Vezirköprü MYO’yu Ziyaret Etti
11 Aralık 2018, Salı - 15:21
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 13:16

Vezirköprü Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Vezirköprü Meslek Yüksekokulunu yerinde görmek ve imkânlarını tanımak amacıyla ziyaret etti.

Muhasebe, Bilgisayar ve Pazarlama Bölümlerinde öğrenim gören yaklaşık 60 kişilik öğrenci grubuna; Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Metin Kadim ile Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Yusuf Alperen Şişman derslikleri ve laboratuvarları gezdirerek bilgi verdi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Vezirköprü Meslek Yüksekokulunun tanıtımının yapıldığı ziyaretin sonunda Bilgisayar Programcılığı Öğr. Gör. Erhan Cebeci ile Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğr. Gör. Cüneyt Mumcu; bölümler hakkında bilgilendirme yaparak öğrencilerin merak ettikleri konularda söyleşi düzenledi.

Karşılıklı tebrik ve iyi niyet dileklerinin sunulmasının ardından fotoğraf çekimiyle ziyaret sona erdi.