Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin OMÜ’lü Öğrencilerle Akşam Yemeğinde
11 Aralık 2018, Salı - 10:46
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 13:09

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyinin organize ettiği akşam yemeğinde üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

OMÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul’un da katıldığı yemekte; birçok fakülte ve meslek yüksekokulu öğrencisi ile Üniversitenin uluslararası kimliğini simgeleyen yabancı uyruklu öğrenciler renkli görüntüler oluşturdular.

Yemek öncesi ve sonrasında gençlerle sohbet edip onlara telkin ve önerilerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yerli ve yabancı öğrencileriyle OMÜ’nün şehre güç ve dinamizm kattığı belirterek, öğrencilere güvendiklerini, kente yönelik hizmet seviyesinin onlarla ivme kazanıp yükseleceğini vurguladı.

OMÜ’de eğitim gören uluslararası öğrencilerin, Samsun için çok önemli bir referans noktası olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin, kenti daha cazip hâle getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını sözlerine ekledi.