Acil Tıp Hemşireciliği Bahar Sempozyumu Bitti
11 Nisan 2016, Pazartesi - 10:46
Güncelleme: 11 Nisan 2016, Pazartesi - 13:27

Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde (OMÜ) devam eden  Acil Tıp Hemşireciliği Bahar Sempozyumu'nun son oturumu 10 Nisan Pazar günü yapıldı.

OMÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Acil Tıp Hemşireciliği Anabilim Dalı ve OMÜ Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı'nın 8-10 Nisan tarihleri arasında ortaklaşa düzenlediği "Acil Tıp Hemşireciliği Bahar Sempozyumu", OMÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Katılımın yoğun olduğu sempozyumdan kursiyerler  memnun olarak ayrıldı.

Sempozyum Başkanları Prof. Dr. Yücel Yavuz ve Doç. Dr. Latif Duran, katılımcıların sempozyum sayesinde Mekanik Ventilasyon, İleri Kardiyak Yaşam Desteği ve EKG Değerlendirme Kursları ile acil servislerde yapılan işlemler konusunda, deneyimli uzmanlar eşliğinde birebir uygulama şansı yakaladıklarını söyledi.

Üç gün devam eden, birbirinden önemli konuların anlatıldığı ve OMÜ Tıp Fakültesi Erişkin Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Recep Sancak'ın da yer aldığı sempozyumda, katılımcılara sertifikaları takdim edildi.