Alaçam MYO İlçe Protokolünü Ağırladı
19 Kasım 2018, Pazartesi - 10:30
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 09:53

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman ve Alaçam İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Alaçam Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

Müdür Prof. Dr. Kürşat Demiryürek eşliğinde Yüksekokulu gezen Kaymakam Zaman, öğle yemeğini öğrencilerle birlikte yedi ve daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık ile birlikte okulun laboratuvarlarını ve kütüphanesini gezdi. Yüksekokul ile sürekli iletişimde olduklarının altını çizen Zaman, öğrencilerin ihtiyaçları olduğu takdirde Kaymakamlıktan her türlü desteği alabileceklerini belirtti. Alaçam Meslek Yüksekokulu ile birlikte birçok ortak proje gerçekleştirilebileceğini belirten Kaymakam Zaman, Alaçam’ın bu projeler sayesinde kalkınabileceğini de sözlerine ekledi.

Ziyaret boyunca Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Demiryürek, Alaçam Kaymakamı Zaman ve İlçe Emniyet Müdürü Bıyık, daha iyi bir Alaçam için yapılabilecekler konusunda fikir alışverişinde bulundu.