Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Öğrencilerinden Karma Sergi
16 Kasım 2018, Cuma - 09:57
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:15

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Resim-İş Öğretmenliği öğrencileri, karma sergi açtı.

Öğrencilerin, Dr. Öğr. Üyesi Mahir Yerlikaya önderliğinde açtığı sergide, "bilgisayar destekli tasarım dersi" kapsamında yapmış oldukları 41 sayısal (dijital) iş sergilendi. Güzel Sanatlar Kampüsü Sergileme Alanı'nda seyircisi ile buluşan etkinliğe; akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

İlgi gören sergide; Aleyna Cin, Betül Kurt, Bircan Turhan, Birgül Yavuz, Buse Topuz, Büşra Ayas, Büşra Söbgüt, Ecem Eyüboğlu, Elif Saka, Esra Kanal, Esra Karaçam, Fatma Demirkol, İrem Nalbant, Melike İrem Karaca, Rümeysa Yılmaz, Sümeyye Öztürk, Şerife Acem, Şeyma Turgut, Tolunay Akın Böcekçi, Tuğba Devecioğlu, Yağmur Önen, Zekiye Baltacı, Zeynep Karaca adlı öğrencilerin çalışmaları yer aldı.

Bilgisayar ortamında yapılmış sanatsal çizimlerin oluşturduğu sergi, 15 Aralık 2018 tarihine kadar açık kalacak.