Kırıntıları Paylaşalım
07 Nisan 2016, Perşembe - 12:35
Güncelleme: 08 Nisan 2016, Cuma - 13:59

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu öğrencileri, doğada yaşayan kuş ve baraj balıklarını beslemek için "Kırıntıları Paylaşalım" etkinliği düzenledi. İlçedeki fırınlardan ekmek kırıntıları toplayan öğrenciler, topladıkları kırıntılarla  kuşları ve Altınkaya Barajı'ndaki balıkları beslediler.

Daha önceden fırıncılara dağıttıkları ekmek kırıntısı toplama kutularını toplayan Doğanın Sesi Topluluğu öğrencileri, kırıntıları dağıtmak için balıkların ve kuşların yoğun olarak yaşadıkları yerleri seçti.

Doğanın Sesi Topluluğunun Başkanı Rıza Öngün etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada; ‘‘Kırıntıları Paylaşalım Etkinliğinin düzenlenmesinde emeği geçen Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Gonca Özdemir Tarı hocamıza, Doğanın Sesi Topluluğu Akademik Danışmanımız Öğ.Gör. Cemil Özdemir hocamıza ve Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Öğrencilerin etkinlik alanına taşınmasında desteklerinden dolayı İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis’e, etkinliğe katılan hocalarımıza ve topluluk üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’’ dedi.