Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünden Rektör Yardımcısı Kuran’a Ziyaret
12 Kasım 2018, Pazartesi - 15:53
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:30

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Amisos 55 Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar ve Yönetim Kurulu Üyelerini, makamında konuk ederek bir süre sohbet etti.

Ziyarette Başkan Yaşar, kulübün girişimleriyle hayat bulan sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında Rektör Yardımcısı Kuran’ı aydınlatırken aynı zamanda engelli vatandaşların sorunları ile bundan sonra planlanan projelere dair düşüncelerini dile getirdi. Görüşmede, Üniversiteyle yapılan ve yapılacak çalışmalar da ziyaretin gündemini oluşturdu.

Başkan Yaşar, daha önce OMÜ’lü öğrencilerle toplum yararına gerçekleştirdikleri faaliyetlerde öğrencilerin ilgi ve desteğinden ötürü çok mutlu olduklarını belirterek yine benzer projelerde yer almak istediklerini sözlerine ekledi.

Prof. Dr. Mehmet Kuran da kulübün göstermiş olduğu çabanın, engelli bireylerin hayata tutunmaları açısından çok önemli ve değerli olduğunu belirtirken OMÜ’nün de zaten engelsiz üniversite olmak adına çalışmalar yürüttüğünü ve bu konuda hassas davrandıklarını vurguladı.

Prof. Dr. Kuran, ziyaretten ötürü konuklarına teşekkürlerini sundu.