Ekin Uzunlar OMÜ'de
12 Kasım 2018, Pazartesi - 11:00
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 13:42

Samsun'a konser için gelen Karadeniz müziğinin başarılı temsilcisi Ekin Uzunlar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencileriyle OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi’nde (UZEM) düzenlenen söyleşide bir araya geldi.  OMÜ Gençlik Topluluğu tarafından düzenlenen söyleşiye çok sayıda davetli katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan OMÜ Gençlik Topluluğu Başkanı Ertan Atasayar "OMÜ Gençlik Topluluğu olarak yine çok güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptık. Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Konser için Samsun'a gelen Ekin Bey'e programının yoğun olmasına rağmen davetimizi kabul edip, aramızda olduğu için minnettarız." dedi.

Uzunlar, davetlilere ilk olarak kariyer hayatı hakkında bilgi verirken sonrasında söyleşiye soru-cevap şeklinde devam etti.

Eğlenceli geçen sohbette sahne hayatından söz eden Uzunlar "14 yaşından beri profesyonel olarak sahneye çıkıyorum. Şarkılarımı daha iyi yansıtabilmek için o esnada hissettiğim duyguları seyircilere de hissettirmeye çalışıyorum, seyirciyle göz göze geldiğim zaman karşımdaki kişiden iyi bir enerji alırsam, bu şarkılarıma yansıyor ve daha iyi hissediyorum, olumsuz bir olayla karşılaşınca yılmıyorum, aksine bu beni daha fazla güçlendiriyor." sözlerine yer verdi.

"Aşk kalbe zarar, saza kârdır"

Davetlilerden gelen “Birisi için şarkı yazdınız mı ?” sorusunu Uzunlar "Ben hayatımda hiç kimse için şarkı yazmadım ama söyledim. Karşınızdaki insan için şarkı söylemek çok güzel bir his, duygular şarkılarla ifade edilebilir çünkü şarkıların içinde aşk var, aşkın içinde şarkı var. Bence aşk kalbe zarar, saza kârdır" şeklinde yanıtladı.

Etkinliğin sonuna yaklaşılırken Hüznün Gemileri adlı şarkıyı seslendiren başarılı sanatçı, Ertan Atasayar ile birlikte söyleşiye katılan davetliler arasından çekiliş yaparak 10 katılımcıya Samsun’da vereceği konseri için davetiye verdi.

Ekin Uzunlar, söyleşiyi davetlilerin alkışlarıyla ve çekilen selfie ile (özçekim) sonlandırdı.

Haber : Hüseyin Özkan