OMÜ’lü Öğrencilerden Kuşlara Yem
06 Kasım 2018, Salı - 16:03
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 14:53

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Damla Topluluğu öğrencileri, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde “Kuş Yemliği” etkinliği düzenledi.

Damla Topluluğu Başkan Yardımcısı İbrahim Ethem Çam etkinlikle ilgili "Kış aylarının gelmesiyle beraber göç yapamayan serçe, karga gibi kuşlar açlık çekiyorlar. Biz de onları düşünerek bu etkinliği yapıyoruz. Etkinliğe katılan her arkadaşımız yemliklere bir avuç yem koyuyor. Ortaklaşa yaptığımız bu etkinliğe destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler öğrenci olduğumuz için zekât veremiyoruz ama bu yaptığımızla ilmimizin zekâtını verdiğimizi düşünüyoruz." dedi.

Etkinliğe katılan diğer öğrenciler de bu etkinliği yaparken huzur bulduklarını ve kendilerinin yaptıkları yemliklerden yiyen kuşların onları çok mutlu ettiğini belirttiler.

Haber: Cengiz Ortataş
Foto: Cengiz Ortataş, Deniz Yaman