Öğrenci Konseyi Karadeniz Turunda
04 Kasım 2018, Pazar - 22:45
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 15:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi; Terme’deki Meslek Yüksekokulunda eğitim gören öğrenciler için sosyal etkinlik kapsamında Samsunum-1 gemisiyle Karadeniz’de gemi turu düzenledi.

“Öğrenci arkadaşlarımızın kentin imkânlarını daha iyi tanımalarını hedefledik”

Geziye ilişkin bilgi veren Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul, Konsey olarak bugüne kadar birçok fakülte ve meslek yüksekokuluna yönelik sosyal aktivite programları düzenlediklerine işaret ederek “Bu tür faaliyetlerle öğrenci arkadaşlarımızın gerek motivasyonlarını üst düzeyde tutmaya gerekse sosyal anlamda gelişimlerine katkı sağlamaya çalıştık. Bu turumuzla aynı zamanda öğrencilerin kentin imkânlarını daha iyi tanımlarına yardımcı olmak istedik. Bugün bu programın gerçekleşmesinde katkıda bulunan Samsun Büyükşehir Belediyemize, Rektörlüğümüze ve İlkadım Belediyemize ayrıca teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Karadeniz turuyla Samsun’un denizden görüntüsüne tanık olan öğrenciler, bu anların tadını çıkarırken horon vurmayı da ihmal etmediler.