“Yaban Hayvanlarında İlk Yardım” konferansı
01 Kasım 2018, Perşembe - 14:47
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 15:05

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu (IVSA-Samsun) tarafından "Yaban Hayvanlarında İlk Yardım" adlı konferans, Uzman Veteriner Hekim Ahmet Emre Kütükçü'nün katılımıyla Veteriner Fakültesi tarafından Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Ulusal ve uluslararası anlamda aktif bir şekilde faaliyet gösteren, Doç. Dr. Berfin Melikoğlu Gölcünü'nün danışmanlığını yaptığı, başkanlığını Anıl Gürkan Aksu'nun üstlendiği IVSA-Samsun, veteriner hekimliği mesleğine farklı bakış açısı kazandırma amacı ile 31 Ekim Çarşamba günü beşinci konferansını düzenledi.

Yaban Hayvanlarında İlk Yardım adlı konferansa, alanında Uzman Veteriner Hekim Ahmet Emre Kütükçü davet edildi. Veteriner Hekim Ahmet Emre Kütükçü'nün uygulamalı anlatımı ve sunumu, Veteriner Fakültesi öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Albayrak konferansta, yaban hayvanlarına olan ilginin artması ve veteriner fakültelerinde bu alanda daha çok sayıda çalışmanın yapılması gerekliliğine dikkat çekti.

Haber : Açelya Kaynar