“Gelecek Zirvesi 2019” Hazırlıkları Başlıyor
30 Ekim 2018, Salı - 14:58
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 15:12

Gelecek yıl Samsun’da üçüncüsü düzenlenecek olan “Gelecek Zirvesi 2019” etkinliği için Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE) Akademik İlişkiler Komitesi yetkilileri, organizasyon hazırlıklarını başlatmak üzere Ondokuz Mayıs Üniversitesini (OMÜ) ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında TİDE yetkililerini, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, makamında konuk etti.

TİDE’nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Ali Kamil Uzun, TİDE Etik Kurul Başkanı Prof. Dr. Nuran Cömert, TİDE Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Usluer ve Genel Müdür Ertan Küçükyalçın; Rektör Yardımcısı Kuran’dan Üniversite hakkında bilgi aldı. Konuk heyet de TİDE ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktarırken “Gelecek Zirvesi 2019” etkinliği hakkında fikir alışverişinde bulundular.

OMÜ öğretim üyesi Doç. Dr. Erdal Yılmaz’ın rehberlik ettiği ziyaret boyunca TİDE yetkilileri; etkinlik mekânlarını gezerek Üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Muhsin Doğan, Turizm Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fatma Aydın ile İç Denetim Birimi Başkanı Şükrü Makaracı, İç Denetçiler Mete Erdem Özgül ve Seydi Yener Günay’ı makamlarında ziyaret ederek organizasyon öncesi değerlendirmelerde bulundular.