29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çelenk Töreni ve Yürüyüş ile Başladı
28 Ekim 2018, Pazar - 15:34
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 15:18

Samsun'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 95. yıl dönümü etkinlikleri, 28 Ekim günü saat 13:30’da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.

Anıt Park'ta düzenlenen çelenk sunma törenine; Samsun Valisi Osman Kaymak, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, OMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Yüksel Ardalı, Terme Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Erol Terzi ve Samsun protokolü katıldı.

Çelenk töreninin ardından, Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirildi. Cumhuriyet Yürüyüşü’ne protokolün yanı sıra Samsun halkı da yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

Bayram; 29 Ekim 2018 günü Valilik binasındaki Tebrikat Töreni'nin ardından Batıpark'taki kutlamalar ile devam edecek.