OMÜ-TTO, Dış Kaynaklı Proje Eğitimlerinin İlkini Gerçekleştirdi
26 Ekim 2018, Cuma - 11:53
Güncelleme: 05 Şubat 2020, Çarşamba - 15:19

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) iş birliği ile OMÜ akademisyenlerine yönelik düzenlenen "Dış Kaynaklı Proje Yazma Eğitimi"nin ilki 23-25 Ekim tarihleri arasında Samsun Teknopark Seminer Salonu’nda gerçekleştirildi.

3 gün süren eğitimin ilk gününde; OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Eda Beylihan tarafından proje yazımı ve proje döngüsüne yönelik eğitim verildi.

Eğitimin ikinci gününde ise fikrî-sınai mülkiyet hakları ve ticarileştirme uzmanı Çağla Koyuncu tarafından projede patentin yeri ve önemi konusunda eğitim gerçekleştirilirken devamında OMÜ-TTO Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Mortaş tarafından uygulamalı olarak proje yazma etkinliği yapıldı. Son olarak akademisyenlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Eğitim, teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.