ORDU - Üniversite Tercih Fuarları Hız Kazandı
05 Nisan 2016, Salı - 21:36
Güncelleme: 06 Nisan 2016, Çarşamba - 00:33

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), "Üniversite Tercih Günleri"  kapsamında Ordu Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim fuarında, 5 Nisan Salı günü Ordulular için standını açtı.

Ordu’da Büyük İlgi

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da desteklenen fuara, Türkiye genelinden devlet ve vakıf olmak üzere 28 farklı üniversite katıldı.

Üniversite stantlarını gezerek yüz yüze bilgi alma imkanı bulan üniversiteye hazırlık öğrencileri ve veliler, özellikle OMÜ standına yoğun ilgi gösterdi.

Eğitim fuarı süresince, Türkiye’nin tanınmış eğitim uzmanları ve akademisyenler tarafından  meslek seçimi, LYS’ye hazırlanma süreci, sınav stresi ve motivasyon, geleceğin meslekleri gibi konularda bilgilendirici seminerler de verildi.

Sıra Giresun ve Antalya’da

Geçen hafta Konya'da oldukça kalabalık bir kitlenin karşısına çıkan OMÜ, Ordu'nun ardından 7 Nisan Perşembe günü de Giresun’da aday öğrencileri ile biraraya gelecek. Ayrıca Ondokuz Mayıs Üniversitesi Türkiye’nin en büyük eğitim fuarlarından biri olan 7-9 Nisan günleri arasında Antalya’da düzenlenecek “16. Yüksek Öğretim Tanıtım Günleri”nde yerini alacak. Fuarlarda Kurumsal iletişim yetkilileri ve öğretim eemanları görev alarak üniversiteyi tanıtacak.