Psikoloji Bölümü Mezunları Öğrencilerle Buluştu
22 Ekim 2018, Pazartesi - 16:31
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 20:36

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü mezunları; Bölüm öğrencileriyle buluştu.

2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezun-öğrenci buluşması kapsamında Fen-Edebiyat Fakültesi Lacivert Salon’da gerçekleştirilen etkinliğe; Psikolog Furkan Balcılar, Psikolog Deniz Poyraz, Psikolog/Aile Danışmanı Selin Pekşen, Psikolog Zeynep Akgöz, OMÜ Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya, Psikoloji Bölümü öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bozkurt Koç ve Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından davetli psikologlar, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Programın devamında 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Psikoloji Bölümüne kayıt yaptıran öğrencilere, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bozkurt Koç, Öğr. Gör. Aysu Gül ve Arş. Gör. Doğan Güneş Temli tarafından oryantasyon programı kapsamında bilgilendirme yapıldı.