ÜNİ-DOKAP Giresun Üniversitesinde Toplandı
15 Ekim 2018, Pazartesi - 09:16
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 21:56

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Üniversiteler Birliğinin (ÜNİ-DOKAP) 5. Strateji Kurul Toplantısı; 12 Ekim 2018 tarihinde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vedat Ceyhan’ın başkanlığında Giresun Üniversitesinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, üye üniversitelerin rektör yardımcıları, ÜNİ-DOKAP Genel Sekreteri Prof. Dr. Yusuf Demir ile Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Eyüp Selim Köksal ve Tolgahan Köken katıldı.

Kurul üyelerinin, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'u makamında ziyaret etmesinin ardından gerçekleşen toplantıda; DOKAP dönem başkanlığını yürüten ve bu aşamada Çaykur Genel Müdürlüğüne atanan Ekrem Yüce, kurula çalışma süresince gösterdikleri emek için teşekkür ederek veda etti.