Veteriner Fakültesi Kıbrıs’tan 3 Ödül ile Döndü
05 Ekim 2018, Cuma - 16:46
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 22:02

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde  düzenlenen “16. Ulusal, 2. Uluslararası Veteriner Cerrahi Kongresi”nden 3 ödül ile döndü.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Albayrak ve Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyeleri ile araştırma görevlileri, Rektör Bilgiç’i makamında ziyaret ederek aldıkları ödülleri takdim etti.

20-23 Eylül tarihleri arasında KKTC’de yapılan kongrede Veteriner Cerrahi Derneği tarafından verilen 4 ödülden “En Özgün Araştırma”, “En Başarılı Sözlü Sunum” ve “En Başarılı Poster Sunumu” olmak üzere üçüne layık görülen OMÜ Veteriner Fakültesi öğretim üyeleri ödüllerini Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ile paylaştı.

Rektörlük makamındaki ziyarette Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Veteriner Fakültesi öğretim üyelerini kutlayarak başarılarının devamını diledi.