Rektör Bilgiç Maltepe Üniversitesinden Prof. Dr. Durmuş Günay’ı Ağırladı
04 Ekim 2018, Perşembe - 14:40
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 22:04

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) davetlisi olarak “Yükseköğretimde Kalite Felsefesi” başlıklı konferansı için Samsun’a gelen Maltepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Durmuş Günay, konferans öncesi Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’i makamında ziyaret etti.

OMÜ’de kalite kültürünün özümsenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla düzenlenen konferansın konuğu Prof. Dr. Günay, aldığı davet ve gösterilen teveccühten dolayı Rektör Bilgiç nezdinde Üniversiteye şükranlarını sundu.

Görüşmede Prof. Dr. Günay, akademik camiadaki kalite ve akreditasyonun; gerek kurumlar gerekse de akademisyenler adına, daha iyi ve daha doğruya ulaşmada anahtar role sahip olduğuna dikkat çekti. Bu anlamda OMÜ’nün, yaptığı atılımlarla doğru yolda olduğunu belirten Prof. Dr. Günay bütün OMÜ ailesine bu süreçte muvaffakiyet diledi.

Rektör Bilgiç de Üniversitenin sürdürdüğü kalite yolcuğunda her zaman hassas ve titiz davrandıklarına işaret ederken, konuğuna vereceği değerli bilgiler için teşekkür ederek Üniversitenin hediyesini takdim etti.