Öğrenci Konseyi Yaşlı Çınarları Yalnız Bırakmadı
02 Ekim 2018, Salı - 14:00
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 22:07

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğrenci Konseyi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’ni ziyaret etti.

Bu vefakâr ve anlamlı ziyarete; Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Muhammet Koçhan ile Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen katıldı. Huzurevi sakinleriyle tek tek selamlaşıp sohbet eden Muhammet Koçhan ve Onur Şen, başımızın tacı olan yaşlı çınarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiler.

“Geçmişimizi bilmezsek geleceği göremeyiz”

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcısı Muhammet Koçhan şunları kaydetti: “Bizler Öğrenci Konseyi olarak sadece Üniversitemiz öğrencileriyle ilgili etkinliklere yönelmiyoruz. Üniversitemizin bulunduğu güzel şehir Samsun ve Üniversitemiz arasında köprü kurmaya çalışıyoruz. Bugün 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ve bizler Öğrenci Konseyi olarak, şehrimizde bulunan yaşlıları hatırlamak ve onlara değerli olduklarını hissettirmek istedik. Çünkü bizler geçmişimizi bilmezsek geleceği göremeyiz, burada yaşayan büyüklerimiz bizlerin geçmişidir.”

Muhammet Koçhan, ziyaret için duyarlılık gösteren Öğrenci Konseyi Başkanı Muhsin Oğul ve bu özel günde kendisine eşlik eden Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen’e teşekkürlerini sundu.