Aşure İkramı Çarşamba'da Devam Etti
26 Eylül 2018, Çarşamba - 08:14
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 22:11

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramları devam ediyor. Kurupelit Merkez Kampüsü'nün ardından bu kez Çarşamba'da bulunan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde öğrenci ve personele aşure ikramında bulunuldu.

OMÜ Öğrenci Konseyi, Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’ndeki aşure ikramını Çarşamba Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdi. Kampüs kafeteryasında gerçekleştirilen ikrama; Çarşamba Belediyesi Başkanı Hüseyin Dündar, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil, Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen, Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilcisi M. Enes Başar, öğretim elemanları, personel ile öğrenciler katıldı.

Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’ın bizzat ikramlarıyla başlayan organizasyonda, Başkan Dündar “2018 - 2019 akademik yılının hayırlı olmasını dilerim, Muharrem ayı içerisinde olmamız sebebiyle bu anlamlı organizasyonda sizler ile buluşmaktan mutluluk duyuyorum. Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsümüze yeni gelen öğrencilere hoş geldiniz diyorum. İlçemizde bulunan 4 binden fazla öğrencinin ilerideki meslek hayatlarında iyi yerlere geleceklerini inanıyorum." dedi.

Organizasyon hakkında konuşan Öğrenci Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Onur Şen “Öncelikle bu anlamlı etkinlik için gerekli izinleri sağlayan Dekanlık yönetimine ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çarşamba Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar'a, öğretim elemanlarına ve katılan tüm öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Onur Şen, Öğrenci Konseyi Başkanlığı ve Yönetimi olarak öğrenciler için birçok etkinliği daha hayata geçirmek istediklerini belirtti.