Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü, Projelerini Rektör Bilgiç ile Paylaştı
19 Eylül 2018, Çarşamba - 16:25
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 22:18

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürü ve Sanat Yönetmeni Özgür Aslan’ı konuk etti.

Rektörlük makamındaki nezaket ziyaretinde Müdür Özgür Aslan, göreve başladıklarından itibaren kurum olarak yaptıkları çalışmalar, ileriye dönük projeler ile Samsun’a sanat anlamında kazandırılması gereken değerleri Rektör Bilgiç ile paylaştı.

Nazik ziyareti için konuğuna teşekkür eden Rektör Bilgiç ise Samsun’un, bilim ve kültürde olduğu gibi sanatta da kendisine yakışan ve hak ettiği mecrayı büyütmesi ve geliştirmesi gerektiğinin altını çizerken Üniversite olarak Samsun’un bu alanda cazibesini daha da arttırması adına ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ziyarette Müdür Özgür Aslan, Samsun Devlet Opera ve Balesinin 22 Eylül’deki açılış konserine Rektör Bilgiç’i de beklediklerini belirterek konser davetiyesini kendisine takdim etti.