Öğr. Gör. Fedai Aksoy, Kitabını Rektör Bilgiç’e Hediye Etti
12 Eylül 2018, Çarşamba - 15:46
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 22:25

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Fedai Aksoy, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’e “Futbol Öğretim Programı” ismiyle yayımlanan kitabını takdim etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Bilgiç, Futbol Öğretim Programı’nın ülkemiz futboluna en iyi kaynak niteliğinde bir kitap olduğunu ifade ederek “Böyle bir kitabın Üniversitemiz Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültemizden bir hocamızın emekleriyle spor alanına sunulması bizleri son derece mutlu etti. Türk futboluna büyük katkı vereceğini umuyorum, hayırlı olsun, Hocamıza emeklerinden ötürü teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi.

Kitap hakkında Rektör Bilgiç’e bilgi veren Öğr. Gör. Fedai Aksoy ise “Bu kitabın hazırlanması sırasında bana hareket genişliği sağlayarak destek olan başta Rektörümüz ve Üniversite yönetimine şükranlarımı sunuyorum. Zira bu destek bizleri cesaretlendirdi ve kitabın tamamlanmasında pozitif katkı sağladı.” dedi.