OMÜ Öğretim Elemanları Çorum’da Sergi Açacak
31 Ağustos 2018, Cuma - 16:26
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 22:31

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünün 40. yılını geride bırakan Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı; öğretim elemanları sergilerine devam ediyor.

Eserler, 04 Eylül 2018 Salı günü saat 14:30'da, Çorum Belediyesi Sanat Galerisi'nde düzenlenecek sergi ile sanatseverlerle buluşacak.

Sergiye; Çağatay İnam Karahan, Sevgi Soylu Koyuncu, Ata Yakup Kaptan, Halil Türker, Benan Çokokumuş, Mahir Yerlikaya, Sena Sengir, Atanur Sevim, Murat Ağçiçek, Tezcan Bahar, Ramazan Tilki, Selma Karaahmet Balçı ve Neslihan Dilşad Dinç olmak üzere 13 öğretim elemanı/sanatçı eserleriyle katılacak.

Sergide resim, heykel, özgün baskı ve fotoğraflardan oluşan yaklaşık 45 eser yer alacak.

Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi'ndeki sergi, 4 Eylül - 20 Eylül 2018 tarihleri arasında izlenebilecek.