Rektör Bilgiç’ten Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a Tebrik Ziyareti
14 Ağustos 2018, Salı - 12:07
Güncelleme: 14 Ağustos 2018, Salı - 14:09

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç, başkent Ankara’da Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u ziyaret ederek yeni görevinden ötürü tebrik etti.

Bakanlık makamındaki ziyarette, göreve yeni başlayan Bakan Ziya Selçuk’a başarı dileklerini ifade eden Rektör Bilgiç bunun yanı sıra OMÜ’deki gelişim ve değişimi, Üniversitenin akademik başarıları ile uluslararası bilinirliği ve konumunu Bakan Selçuk ile paylaştı.

Görüşmede yükseköğretimin sürdürülebilir ve rekabet edebilir boyutunun gelişimine yönelik karşılıklı niyetler de beyan edildi. Bakan Selçuk, ziyaretten duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti dile getirirken Rektör Bilgiç’e nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette Rektör Bilgiç, Bakan Selçuk’a ziyaret anısı olarak hediye takdiminde bulundu.

Rektör Bilgiç Bakanlık ziyaretinde ayrıca Millî Eğitim Bakan Yardımcıları Mahmut Özer ve Mustafa Safran ile de bir araya geldi. Bakan Yardımcıları’nı kutlayan Rektör Bilgiç, çalışmalarında kendilerine başarı ve kolaylıklar dilerken yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Bilgiç günün anısını yaşatacak hediyeleri Bakan Yardımcıları Mahmut Özer ve Mustafa Safran’a sunarken ziyaret iyi niyet ve temennilerle sona erdi.