Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO Giresun Üniversitesinde
10 Ağustos 2018, Cuma - 16:24
Güncelleme: 16 Ağustos 2018, Perşembe - 15:58

Samsun Teknopark ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) faaliyetlerini, etkinliklerini ve BİGGSamsun Projesi'ni anlatmak üzere Giresun Üniversitesinde bir program düzenledi.

Samsun Teknopark ve Giresun Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen programda Samsun Teknopark Genel Müdür Yardımcısı Osman Özkoç; Samsun Teknopark, OMÜ-TTO ve BİGGSamsun’u anlattı.

Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Canan Çelik ve Prof. Dr. Mustafa Serkan Soylu, OMÜ-TTO Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanları Rabia Keskiner ve Pelin Baylan Yılmaz ile Giresun Üniversitesi akademisyenleri katıldı.