Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO Bilişim Zirvesi’ne Katıldı
27 Temmuz 2018, Cuma - 16:00
Güncelleme: 27 Temmuz 2018, Cuma - 20:07

Samsun Teknopark ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (OMÜ-TTO) BTVizyon tarafından Samsun Anemon Otel’de gerçekleştirilen Bilişim Zirvesi’nde kendini gösterdi.

Zirvede, Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak “Yükselen Değer: Samsun Teknopark” konulu bir sunum yaparak Üniversitenin girişimcilik ve inovasyon merkezlerinden olan Samsun Teknopark ve OMÜ-TTO ile BİGGSamsun projesini katılımcılara anlattı.

Zirveye iştirak eden bilişim ve teknoloji tabanlı firmalar ise kuruluş hikâyeleri ve mevcut işleyişleriyle zirvede yer alırken sürdürdükleri projeleri ilgililere aktardı.

Programa; OMÜ-TTO Koordinatör Yardımcısı Eda Beylihan, OMÜ-TTO Tanıtım ve Bilgilendirme Uzmanı Ergün Alver, Fikrî ve Sınai Haklar Uzmanı Çağla Koyuncu, Şirketleşme ve Girişimcilik Uzmanları Pelin Baylan Yılmaz ve Fatma Rabia Keskiner katıldı.

Program, çekiliş sonrası hediye dağıtımıyla sona erdi.