Rektör Bilgiç DEHAM’ı Ziyaret Etti
20 Temmuz 2018, Cuma - 17:23
Güncelleme: 23 Temmuz 2018, Pazartesi - 08:58

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç Deney Hayvanları Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni (DEHAM) ziyaret etti.

Kurupelit Kampüsü’nde bulunan Merkezi ziyaretinde Rektör Bilgiç’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran da eşlik etti.

Binayı; Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Buğra Genç ve ekibiyle beraber gezen Rektör Bilgiç, Merkezin işleyişi hakkında bilgi aldı ve yeni açılan Temel Bilimler Ek Deney Hayvanı Prosedür Odası’nı da inceledi. Dr. Öğr. Üyesi Buğra Genç de Merkez olarak Tıp Fakültesi Temel Bilimler Binasına Ek Hayvan Bakım ve Prosedür Odası çalışma izninin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından onaylandığı ve burada yapılan çalışmaların da takibinin yapılacağı bilgisini verdi.

Genç, ayrıca Merkez yapısı hakkındaki modernizasyon fikri ve ileriye yönelik girişimler hakkında görüşlerini de aktararak geleceğe dair planları paylaştı.